Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

dimarts, 2 d’abril del 2024

DIMECRES 3: EL SUBSTANTIU I EL VERB

 

Hi ha grans paraules, substantius  i verbs,  que,  a força d’utilitzar-les molt sovint, tenen el perill que puguin esdevenir  vulgars,  o, el que és pitjor, poden perdre el seu més autèntic i profund significat. I, evidentment, seria llastimós que ens passés a nosaltres.

I aquestes paraules les podríem considerar les de més profund significat.  I, com no?, són les paraules que s’expressen amb el  substantiu  “amor” i amb el verb “estimar”.  Qui és capaç de definir el seu més adequat significat? I és evident que no es pugui definir. I encara ho és més per als qui creiem i posem tota la nostra confiança en el Déu  de Jesús de Natzaret: Pare, Fill i Esperit.

I Jesús mateix ens suggereix que el contemplem enlairat, com la serp del desert que guaria les ferides. Nosaltres tot contemplant Jesús enlairat a la creu  estem cridats a ponderar  l’amor que Déu ens ha mostrat. I, certament, mai arribarem a tocar el fons del seu amor. Però en la mida en què hi aprofundim, ens sentirem moguts a estimar-lo, tot estimant als germans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada