Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

dilluns, 15 d’abril del 2024

DIMARTS 16: EL BON PASTOR

 

Segurament no coneixem cap pastor que tingui un ramat d’ovelles en el nostre entorn més proper, però sabem que ser pastor implica molta dedicació, estar pendent de les ovelles que van buscant menjar pel prat o pels vorals dels camins, i que seria fàcil que alguna es perdés. També cal estar a l’aguait que no hi hagi cap perill, ja que les ovelles són animals força vulnerables: ni tenen dents afilades, ni corren gaire, ni disposen de gaires mètodes d’autodefensa si els ataca un llop o un gos.

Jesús és el bon pastor. En aquesta imatge, el cos de l’ovella és la terra, amb uns continents que semblen una mica la llana de les ovelles (així es veu millor que el món amb tots els homes i dones, els seus problemes, les seves coses maques o no tan maques) és l’ovella que Jesús condueix amb braç ferm, amb decisió, amb cara riallera (li agrada guiar, com a tot pastor, el seu ramat, el seu món).

Qui consideres el guia de la teva vida? Hi confies?

Jesús, guia’ns en el nostre camí vital, que sapiguem prendre decisions encertades, que sapiguem valorar les persones que sempre ens acompanyen, sigui de ben a prop, o des de la distància, amb mirada atenta i confiada. Amén.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada