Bon dia!

Comencem el dia en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

diumenge, 8 de setembre del 2024

DILLUNS 9: BENVINGUTS I BENVINGUDES


Benvinguts (Bienvenido En Catalán) Nube De Palabras En Diferentes Idiomas,  Trasfondo Conceptual Ilustraciones svg, vectoriales, clip art vectorizado  libre de derechos. Image 113770326ceipolivar: BENVINGUTS | ceipolivar 

 

L’escola ens obre avui les portes de nou. En ella compartirem les nostres il·lusions, inquietuds, emocions,... i aprendrem junts. 

En aquest curs, tot i així , serà una mica diferent i segur que hi trobarem molts reptes i també trobarem moltes coses per agrair als nostres companys, profes, pares i amics. 

El lema per als cursos 2024-27 és Cuida’t. Mira’t. Transforma. Les tres primeres lletres de cada paraula són les inicials CMT, el nom de la Fundació Educativa de la que formem part a partir d’enguany. 

Estrenem també logotip: una mà traçada amb la C de Carmelites, la M de Missioneres i la T de Teresianes, que és alhora la Creu. La mà mostra la voluntat de ser part activa de la societat: una mà que saluda, acull,  ajuda, consola i crea. La imatge ens remet a l’essencial: el cor, amb el que percebem i construïm la nostra realitat des de l’interior i amb els altres. 

 

Fem nostre aquest lema. 

 

Patrón de fondo

Descripción generada automáticamente con confianza media 


Us volem donar la BENVINGUDA a aquest nou curs amb una cançó molt especial que van compondre uns/unes alumnes i professors/es de l'escola. Per començar aquesta nova aventura amb molt bona energia!

La meva escola té un tresor.mp3.url 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada